Opinia Timisoarei

Accident spectaculos cu 4 masini pe soseaua Timisoara – Jimbolia. Oameni raniti, trafic dat peste cap

TIMIS. Accident cu patru masini implicate pe una dintre cele mai circulate sosele din Timis.

CITESTE SI: Impact violent in intersectie la Timisoara

Impactul a avut loc pe drumul care leaga Timisoara de Jimbolia, in apropierea localitatii Beregsau. Un sofer de tir nu a pastrat distanta fata de o alta masina care circula in fata sa si a lovit-o.

In urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe contrasens, unde a izbit o alta masina, care circula regulamentar si a ricosat intr-o alta parcata pe marginea drumului.

In urma accidentului, doi oameni au fost raniti.

Un barbat de 34 de ani a condus un tir pe DN 59A, dinspre Timisoara spre Jimbolia si nu a pastrat distanta regulamentara fata de autoturismul ce circula in fata sa, condus de un barbat de 38 de ani, intrand in coliziune cu acesta. Ulterior acesta a fost proiectat intr-un autoturism ce circula din sens opus, condus de un barbat de 53 de ani, fiind din nou proiectat intr-un autoturism ce era parcat regulamentar. In urma impactului au rezultat doua victime, aflate in masina masina lovita de tir, respectiv un copil de 9 ani si o femeie de 34 de ani. Toti soferii au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. In cauza a politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Alexandra Petrovici, purtator de cuvant IPJ Timis.

In zona traficul s-a desfasurat cu dificultate pe durata cercetarilor pe care politistii le-au facut la fata locului.

Exit mobile version