Opinia Timisoarei

Accident teribil. Femeie ajunsa sub rotile unui tramvai la Timisoara. A ramas fara o mana. Video

TIMISOARA. Momente teribile, joi dupa-amiaza la Timisoara, unde o femeie a fost prinsa sub rotile tramvaiului.

CITESTE SI: Tragedie pe Autostrada Timisoara – Lugoj, dupa ce un camion a intrat pe contrasens unde a lovit doua masini. Consulul Ungariei la Bucuresti a murit in accident. Video 

Accidentul a avut loc in statia din Piata Maria, langa Palatul Apelor.

Femeia a ajuns sub rotile unui tramvai care circula pe linia 7, pe sensul dinspre Catedrala spre Piata Maria.

La locul accidentului au intervenit echipaje medicale si pompierii care au recuperat-o pe ranita, iar aceasta a fost transportata la spital. Din nefericire, in urma accidentului, femeii i-a fost retezata mana stanga.

Am fost solicitati sa intervenim pentru degajarea unei persoane prinse sub tramvai, pe Bd. 16 Decembrie 1989.

La locului evenimentului au intervenit pompierii din cadrul Detasamentului 2 Timisoara cu o autospeciala de prima interventie si comanda, o autospeciala de descarcerare si doua motociclete și două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic.

Victima de sex feminin a fost extrasă și transportată la spital în stare conștientă, cu amputație la membrul superior stâng. Pe lângă aceasta, încă o persoană a suferit atac de panică și a fost transportată la spital„, au transmis reprezentantii ISU Timis.

UPDATE: Femeia care a fost ranita se afla in tramvaiul 7, care a incetinit inainte de a intra in statie. Calatoarea a crezut ca garnitura a oprit, a fortat usa, iar in momentul in care tramvaiul s-a pus in miscare, femeia a alunecat si a cazut sub vagon.

Un tramvai condus de o femeie de 60 de ani, circula prin Piața Maria dinspre Splaiul Tudor Vladimirescu înspre Miron Costin, iar la un moment dat a oprit pentru a trece un alt tramvai din față,( nu era oprit în stație), iar o femeie, în vârsta de 79 de ani, ar fi fortat ușile pentru a coborî, s-ar fi dezechilibrat după ce a coborât și ar fi căzut sub tramvai.
Femeia a fost rănită și transportată la spital.
Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version