Opinia Timisoarei

Accident teribil langa Timisoara. O femeie a murit, iar un copilas de 1 ani si alti doi adulti au fost raniti. Foto

TIMISOARA. Doua masini s-au izbit puternic langa Timisoara, iar o femeie a ramas incarcerata.

CITESTE SI: Un motociclist de 18 ani a fugit ca un las dupa un accident. Si-a lasat prietenul ranit pe sosea. Video 

Accidentul a avut loc pe strada Primaverii din Chisoda, iar in cele doua autoturisme se aflau patru oameni. Martorii au sunat imediat la 112, iar la fata locului au ajuns pompierii o autospeciala de prima interventie si comanda, o autospeciala de descarcerare, o autospeciala pentru transport personal si victime multiple si o ambulanta SMURD cu medic.
De asemenea, la Chisoda au fost trimise si doua ambulante SAJ.

In urma accidentului au fost raniti 3 adulti si un copil, iar pentru scoaterea din masina zdrobita a unei femei a fost nevoie de interventia echipajului de descarcerare.

Victima a fost extrasa si predata ambulantei SMURD in stare de inconstienta. Doi adulti sunt evaluati medical la locului evenimentului, iar minorul este transportat la spital pentru investigatii suplimentare. Cei doi adulti sunt transportati la spital, prezentand politraumatisme minore„, au transmis reprezentantii ISU Timis.

Politistii urmeaza sa stabileasca cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Din primele verificari efectuate, s-a stabilit faptul ca o femeie, in varsta de 37 de ani, ar fi condus un autoturism, pe strada Oltului, din localitatea Chisoda, iar la intersecția cu strada Primaverii, ar fi intrat in coliziune cu un autoturism condus de catre un tanar, in varsta de 20 de ani. In urma impactului, au rezultat 4 victime, respectiv femeia de 37 de ani si pasagerul acesteia, un minor, in varsta de 1 an, precum si conducatorul autoturismului, in varsta de 20 de ani si pasagerul acestuia, un barbat de 48 de ani. Cele 4 persoane au fost transportate la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale. Conducatorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infracțiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

UPDATE: Femeia grav ranita, de 37 de ani, a fost transportata la spital, iar in ciuda eforturilor facute de medici, aceasta s-a stins.

Din nefericire, femeia in varsta de 37 de ani a decedat la spital, in continuare cercetarile urmand a se efectua pentru savarsirea infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version