Opinia Timisoarei

Accident teribil. Motociclist mort dupa ce s-a izbit de un camion. Foto

Grav accident, marti dupa-amiaza, pe un drum din judetul Arad, in urma caruia un motociclist a murit.

CITESTE SI: Atac la fast-food in Timisoara, femeie pradata de portofel in restaurant. Hotii sunt cautati de politisti. Daca ii recunosti, suna la 112! Video cu momentul furtului 

Evenimentul a avut loc pe soseaua care leaga Aradul de Sannicolau Mare, in localitatea Zadareni.

Motociclistul in varsta de 29 de ani s-a izbit violent de masina de mare tonaj, folosita in constructii, fiind o motopompa pentru beton. In urma impactului, motocicleta a zburat in sant.

Martorii au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale pompierilor, salvarii si politiei. Din nefericire, pentru motociclist nu s-a mai putut face nimic.

Coliziunea s-a produs intre un autovehicul special (motopompa pentru beton), condus de un barbat de 48 de ani, din Târnova, si o motocicleta condusa de un barbat de 29 de ani, din Felnac, care a decedat in urma impactului. Conducatorul motopompei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Politistii continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor si imprejurarilor care au dus la producerea accidentului rutier, intr-un dosar penal intocmit pentru ucidere din culpa„, transmoit reprezentantii IPJ Arad.

Exit mobile version