Opinia Timisoarei

Accident violent pe autostrada. Masina zdrobita, barbat incarcerat, dupa ce un sofer de tir a dat cu spatele. Foto

Un BMW si o autoutilitara s-au izbit luni, dupa pranz, in apropiere de Arad, dupa o decizie iresponsabila a unui sofer turc. Acesta a facut manevra de dat cu spatele pe autostrada pentru ca ratase coborarea.

CITESTE SI: Atentie, soferi! Lucrari pe mai multe drumuri nationale din vestul tarii. Anuntul DRDP Timisoara 

Accidentul a avut loc la coborarea de pe autostrada de la iesirea din oras catre DN 7, pe sensul de circulatie catre Nadlac.

In urma impactului, soferul BMW-ului a ramas incarcerat si a fost nevoie de interventia echipajului SMURD pentru recuperarea lui din caroseria zdrobita. Victima a fost scoasa in viata si predata echipajului medical.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cu precizie cum s-a produs accidentul. Aveau sa descopere ca soferul turc al autotrenului a dat cu spatele pe soseaua de mare viteza.

La data de 26 august, în jurul orei 12:50, un cetățean turc, în vârstă de 52 de ani, care conducea un ansamblu rutier, a efectuat o manevră de mers înapoi, pe autostrada A11, în zona nodului rutier dintre A1 cu A11.

În timpul efectuării manevrei, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din județul Caraș-Severin, a intrat în coliziune cu ansamblul rutier.

În urma impactului, bărbatul de 33 de ani a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, neputând fi testat la fața locului, cu aparatele din dotare.

Șoferul ansamblului a avut rezultat negativ, în urma testărilor.

Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Deva-Nădlac continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului rutier„, transmit reprezentantii IPJ Arad.

Exit mobile version