Opinia Timisoarei

Accident violent pe drumul care leaga Timisoara de Jimbolia. Tanara izbita de masina pe trecerea de pietoni

TIMIS. Accident grav sambata seara pe soseaua Timisoara – Jimbolia.

CITESTE SI: Un BMW s-a infipt in poarta unei case, in Banat. Foto si video 

Accidentul a avut loc in centrul comunei Carpinis. Soferul unei masini, politist de frontiera, a lovit in plin o biciclista care traversa strada pe trecerea de pietoni. Femeia coborase de pe bicicleta si mergea pe langa ea, iar in urma impactului a fost aruncata pe sosea.

Martorii accidentului au sunat imediat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale ambulantei si Politiei. Femeia accidentata a fost preluata si transportata la spital.

Un barbat in varsta de 47 de ani a condus un autoturism pe DN 59A dinspre Timisoara inspre Jimbolia, iar la un moment dat pe raza localitatii Carpinis a surprins si accidentat o femeie in varsta de 28 de ani care traversa drumul public pe langa bicicleta, pe marcajul pietonal marcat si semnalizat corespunzator. In urma impactului a rezultat o victima, respectiv femeia in varsta de 28 de ani. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Soferul a fost testat de politisti cu aparatul etilotest, care a aratat ca omul nu bause inainte de a se urca la volan.

Exit mobile version