Opinia Timisoarei

Acoperisul unui bloc, smuls de vant si prabusit peste parcare. 9 masini facute praf. Foto

Furtuna la Resita, sambata seara. Vantul puternic si ploaia torentiala au produs pagube insemnate, dupa ce acoperisul de 200 de metri patrati al unui bloc cu 4 etaje a fost luat pe sus si prabusit peste parcarea din vecinatate.

CITESTE SI: Un pod peste Bega de langa Timisoara, batran de peste 100 de ani, va fi demolat si se va construi unul nou in loc. S-a lansat prima licitatie 

Nu mai putin de 9 masini au fost distruse de bucatile de tabla si grinzile de lemn care au indoit caroseriile si au spart geamurile.
Totul s-a intamplat pe Aleea Trandafirilor din Resita.

Din fericire, nu s-au inregistrat victime.

FOTO: Radio Resita

Acoperișul unui bloc de 4 etaje a fost luat de vânt (aprox. 200 mp suprafața acoperiș) și a căzut pe un stâlp electricitate, pe care l-a doborât. Consecințe – fire de electricitate rupte, 9 autoturisme afectate. Nu sunt victime. În urma intervenției ENEL, a început degajarea resturilor de acoperiș„, transmit reprezentantii ISU Caras Severin.

Pompierii au mai fost chemati sa intervina si pentru degajarea mai multor copaci cazuti pe drumuri si chiar peste o casa, dar si pentru evacuarea apei din subsoluri si garaje inundate.

UPDATE: Pompierii au continuat interventia de pe Aleea Trandafirilor si au ajutat la indepartarea unei crengi ce ar fi cazut peste intrarea intr-un bloc. De asemenea, o a zecea masina a fost gasita avariata.

Fortele ISU prezente la fata locului au observat o creanga rupta in copac, in pericol sa cada pe intrarea unei scari de bloc – SVSU Resita a actionat cu o autospeciala cu nacela pentru degajarea acesteia. Se lucreaza in continuare pentru degajarea materialelor provenite de la acoperiș, in parcarea unde s-a prabusit. In sprijin actioneaza si 20 voluntari de la SVSU Resita. De asemenea, a mai fost identificat un autoturism afectat de caderile de resturi provenite de la acoperis. S-a mai acționat pe o strada din municipiul Resita pentru degajarea crengilor căzute pe doua autoturisme„, au transmis reprezentantii ISU Caras-Severin.

Exit mobile version