Opinia Timisoarei

Agentul 007. Politehnica Timisoara invinsa din nou in Superliga fetelor

TIMISOARA. Politehnica Timisoara ramane cu o singura victorie in play-off-ul Superligii de fotbal feminin, insa a ajuns la a saptea infrangere consecutiva in tot atatea runde.

CITESTE SI: Centura de Sud Timisoara a ajuns la 80% realizare. Muncitorii iau o pauza de Paste. Ultimele imagini de pe santier. Foto 

Politehnica a evoluat mult mai convingator decat in meciurile precedente impotriva campioanei din Cluj. Banatencele au avut chiar prima ocazie importanta a intalnirii, in minutul 12, cand Meluta a patruns in careu, a sutat din marginea careului de 6 metri, dar mingea a lovit-o pe Roxana Mirea si a iesit in aut.

Deschiderea de scor a venit in minutul 21, cand Carolina Tabur a patruns pe partea dreapta in careul timisorean, i-a trimis Mihaelei Ciolacu, lasata libera de banatence, iar golgeterul campionatului trecut a trimis in plasa.
Trei minute mai tarziu, capitanul lui Poli, Teodora Meluta a trimis spre poarta din marginea careului mare, dar a prins fara probleme Blazek. Clujul putea sa faca 2-0 in minutul 41, insa sutul Carolinei Tabur a fost prins cu siguranta de Sara Campean. Astfel, scorul pauzei a fost 0-1.

In partea a doua Poli a iesit lai hotarat de la cabine si a avut prima ocazie, dar sutul din aproximativ 18 metri al Teodorei Meluta a fost prins de Blazek. La cealalta poarta, sutul capitanului clujean, Ciolacu, a fost blocat de Antonia Bratu.
In minutul 60, dupa un corner de pe partea stanga, mingea a ajuns la Antonia Bratu, insa lovitura de cap a acesteia a fost prinsa de Blazek.

In minutul 82, Universitatea Cluj a stabilit scorul final. De aceasta data, cele doua fotbaliste care au realizat primul gol au facut schimb de locuri. Mihaela Ciolacu i-a pasat Carolinei Tabur, iar fotbalista din Republica Moldova a trimis in plasa portii lui Poli, dupa ce a driblat-o si pe Campean.

In final de meci, timisorencele au redus din diferenta prin Nikoleta Kurja, cea care a semnat astfel prima reusita in ultimele 7 etape pentru banatencel.

S-a incheiat 1 – 2, iar Politehnica a ajuns la 7 meciuri fara victorie in play-off. In runda viitoare, ale carei meciuri se vor juca in Vinerea Mare, Politehnica Timisoara va juca pe terenul Farului Constanta.

Exit mobile version