Opinia Timisoarei

Al doilea intr-o zi. Inca un accident in zona pasajului Michelangelo la Timisoara, oameni raniti. Video

TIMISOARA. La nici 12 ore de la un accident pe pasajul Michelangelo din Timisoara, alte doua masini s-au izbit, insa in cealalta parte a intersectiei.

CITESTE SI: Accident teribil. Femeie ajunsa sub rotile unui tramvai la Timisoara. A ramas fara o mana. Video 

Autoturismele s-au lovit in apropierea trecerii de pietoni de pe Aleea Ripensia, dinspre Parcul Studentilor catre bulevardul Corneliu Coposu. Semafoarele din acea zona nu functionau, iar soferii cel mai probabil nu au fost atenti la indicatoare.

3 oameni au fost implicati in accident, iar doi dintre ei au fost raniti si au ajuns la spital.

Un barbat, de 28 de ani, a condus un autoturism pe FC Ripensia dinspre bulevardul Eroilor de la Tisa, iar la intersectie cu Vasile Parvan a intrat in coliziune cu un autoturism condus de un tanar, de 28 de ani, care se deplasa tot pe bulevardul Vasile Parvan, avand prioritate.

In urma impactului, al doilea conducator auto si pasagera acestuia, tot in varsta de 28 de ani, au fost raniti si transportati la spital.

Politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

***

Va reamintim, un alt accident a avut loc in zona pasajului Michelangelo joi dimineata.

CITESTE SI: Momentul dezastrului a fost filmat. O soferita a incurcat benzile de circulatie si a daramat un stalp si un semafor, intr-un accident, la Timisoara. Video

O soferita care venea dinspre bulevardul Coposu spre Parvan nu s-a incadrat bine la intrarea in intersectia de la Michelangelo. S-a inscris pe banda de mers inainte, dar brusc a luat-o spre stanga, fara sa se asigure si a lovit masina aflata in paralel.
In urma impactului, masina soferitei a fost proiectata in stalp si in semafor, care au fost distruse.

Din fericire, in urma accidentului nimeni nu a fost ranit.

Exit mobile version