Opinia Timisoarei

Al treilea esec la limita. CSC Dumbravita invinsa de Unirea Alba Iulia

TIMIS. CSC Dumbravita a incheiat cantonamentul de vara cu un meci de verificare impotriva Unirii Alba Iulia, partida disputata la Simeria.

Debutul intalnirii a fost unul echilibrat, fara ocazii importante. Prima oportunitate importanta a apartinut Dumbravitei, in minutul 14, cand Zurbagiu a trimis din vole din marginea careului de 16 m, iar portarul Unirii a retinut in doi timpi. Deschiderea de scor a venit trei minute mai tarziu, cand Stefan Blanaru a primit o minge in interiorul careului dumbravitean si l-a invins cu un sut bine plasat pe Iliescu. Acelasi Blanaru a mai avut o ocazie, insa de aceasta data goalkeeper-ul Dumbravitei a retinut. Timisenii au avut oportunitatea egalarii inaintea pauzei, dar sutul lui Zurbagiu a fost respins in corner. La faza imediat urmatoare, Ouadie Salhi a reluat din foarfeca, iar balonul s-a scurs pe langa poarta.

Startul partii a doua a apartinut Dumbravitei. Mai intai Vasluian a executat o lovitura libera de la 22 de metri, dar mingea a trecut putin peste transversala. Cateva minute mai tarziu, dupa o lovitura de la colt, Apro a trimis cu capul peste transversala portii Unirii. In minutul 72, un sut al lui Luca Bodri s-a scurs din nou pe langa poarta.
CSC Dumbravita a continuat sa atace, insa fara rezultat, iar echipa pregatita de timisoreanul Alexandru Pelici a invins cu 1-0 Dumbravita.

Urmatorul test pentru CSC Dumbravita este programat in 19 iulie, impotriva unei alte echipe de liga a III-a, Olimpia MCMXXI Satu Mare.

Exit mobile version