Opinia Timisoarei

Alba – neagra cu circulatia vaporaselor pe Bega, la Timisoara. Guvernul a infiintat Administratia Canalului Navigabil

TIMISOARA. Abia in sedinta de astazi Guvernul Romaniei a fost infiintata Administratia Canalului Navigabil Bega, aceasta dupa ce la finalul lunii mai primarul Nicolae Robu anunta ca aceasta institutie a fost infiintata.

Presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra, care este si presedintele PSD Timis, a anuntat ca abia astazi institutia a fost infiintata, intr-o sedinta de guvern.

CITESTE SI: Gata! Pornesc vaporasele, la Timisoara. Guvernul a infiintat Regia Autonoma de Administrare a Caii Navigabile Canalul Bega

In data de 31 mai proiectul de infiintare al acestei autoritati a fost prins in discutie la nivelul Guvernului, insa Ministerul Justitiei a cerut cateva clarificari. Azi a intrat in sedinta de Guvern si proiectul a fost aprobat„, a declarat Calin Dobra.

Potrivit liderului CJ Timis, odata cu infiintarea acestei Administratii, Primaria Timisoara nu va mia fi nevoita sa inapoieze 6 milioane de euro, bani obtinuti din fonduri europene. In cazul in care proiectul european nu era pus in practica, in termenul prevazut, atunci banii ar fi trebuit inapoiati. Primaria a cerut mai multe amanari, de-a lungul timpului, din cauza ca aceasta Administratie nu a fost infiintata.

Exit mobile version