Opinia Timisoarei

Alerta la Timisoara, geanta suspecta. Au intervenit ofiterii antitero in Piata Unirii. Video

TIMISOARA. Interventie rapida a lucratorilor antitero ai Politiei, jandarmilor si ofiterilor SRI in zona Piata Unirii din Timisoara, luni dimineata.

CITESTE SI: Si-a dat jos pantalonii si a spus: ‘Daca nu ma lasati, fac aici’. Amenintarea unui barbat intr-o benzinarie din Timisoara care l-a dus direct in Arest

O geanta metalica suspecta, lasata pe carosabil, intre masini, in dreptul unui imobil de pe strada Paul Chinezu din vecinatatea Domului Romano-Catolic, a pus pe jar autoritatile.

Strada a fost izolata rapid de fortele de interventie, iar trecatorii indepartati.

VIDEO: George Stefanita

Specialistii au pornit cercetarile, iar in cele din urma au reusit sa verifice geanta suspecta. Aveau sa descopere ca era burdusita cu cabluri de sonorizare, cel mai probabil uitata de un lucrator de la vreo firma de profil.

La data de 14 octombrie a.c., în jurul orei 11:00, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că strada Paul Chinezu din Timișoara este amplasat un colet suspect, respectiv o servietă metalică.
La fața locului s-au deplasat echipajul de pirotehniști din cadrul SAS Timiș pentru efectuarea verificărilor specifice.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că geanta conținea cabluri de sonorizare„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Va reamintim, ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucureşti a emis, vineri, o alerta de securitate privind amenintari care ar putea viza institutii religioase, precum moschei, temple sau sinagogi din Romania, in weekendul 11-13 octombrie.

 

 

Exit mobile version