Opinia Timisoarei

Alfred Simonis: De luni, voi renunta la presedintia Camerei Deputatilor. La Consiliul Judetean Timis reducem numarul de sefi

TIMISOARA. Social-democratul Alfred Simonis, președinte interimar al Camerei Deputaților, a anunțat că va renunța la această funcție de luni, 2 septembire, pentru a-și putea prelua funcția în care a fost ales, cea de președinte al Consiliului Județean Timiș.

CITESTE SI: Momentul dezastrului a fost filmat. O soferita a incurcat benzile de circulatie si a daramat un stalp si un semafor, intr-un accident, la Timisoara

De luni, 2 septembrie, voi renunța la președinția Camerei Deputaților, mă voi retrage necandidând la altă poziție din Parlamentul României. Am mai spus-o, las bucuros a treia poziție la nivel național pentru prima poziție în județul Timiș. Spuneam încă din campania electorală că nu voi renunța la funcția de președinte al CJ Timiș, după ce voi fi ales, primul pas este să renunț la vreo funcție din Parlament, pentru că ne apropiem încet de preluarea noii funcții”, a declarat Alfred Simonis, joi.

El a mulțumit celor care i-au fost alături în perioada în care a condus Camera Deputaților.

A fost un an și jumătate în care am condus Camera Deputaților. Le mulțumesc celor care au avut încredere în mine și mi-au fost alături”, a spus Simonis.

Alfred Simonis a mai afirmat că a început o analiză la nivelul CJ Timiș, instituție pe care urmează să o conducă, după ce își va prelua mandatul.

Am început o analiză și o evaluare a angajaților, a salariilor, vă spun că nu este o concurență pentru zona privată. Ne dorim o eficientizare la nivelul CJT, vom face o verificare a societatilor, a departamentelor, astfel incat sa ne asiguram ca vom avea un organism mai suplu. Vreau să reducem numărul de șefi si să avem decizii eficiente implementate, astfel încât să nu pierdem vremea de la Direcție la Direcție”, a spus Simonis.

Întrebat cine va prelua interimatul, Simonis a răspuns că decizia se va lua luni în ședința de plen a Camerei Deputaților.

Cel mai probabil, Daniel Suciu va prelua interimarul, însă decizia se va lua luni”, a spus Simonis.

Exit mobile version