Opinia Timisoarei

Alfred Simonis: E momentul sa incetam cu polemica. Marile proiecte ale judetului Timis ma asteapta. O functie de vicepresedinte la CJT ar trebui sa revina PSD si una PNL

TIMISOARA. Presedintele ales al Consiliului Judetean Timis, Alfred Simonis, a declarat ca partidul sau a castigat alegerile din judetul Timis in peste 400 de sectii de votare. A precizat ca urmeaza sa aiba o intalnire cu Alin Nica pentru a discuta despre marile proiecte ale judetului Timis care il asteapta. In ceea ce priveste functiile de vicepresedinti ai Consiliului judetean Timis, Simonis a precizat ca una dinre aceste ele ar trebui sa revina PSD si cea de-a doua PNL.

CITESTE SI: Dominic Fritz, a doua zi dupa victoria la Primaria Timisoara: Il felicit pe noul presedinte al CJ Timis si ii intind mana sa continuam proiectele si colaborarea. Alin Nica, un nou atac: PNL nu mai exista. Timisenii sunt la mana domnului Simonis 

Avem presedintia Consiliului Judetean Timis pe care am castigat-o cu aproximativ 130.000 de voturi, un avans de 20.000 de voturi fata de principalul contracandidat. Am castigat alegerile in Lugoj si in alte 54 de primarii, precum si in aproape toata zona periurbana Timisoarei. Am castigat alegerile in perste 400 de sectii de votare, avem majoritate impreuna cu PNL la Consiliul Judetean Timis. Multumesc partenerilor din PNL, membrilor PNL, primarilor PNL, conducerii PNL, pentru sustinere. Cred ca este momentul sa incetam polemica si sa incepem munca. Am vazut ca principalii mei competitori pastreaza aceleasi mesaje din campania electorala, le transmit ca s-a incheiat campania electorala si trebuie sa incepem munca”, a declarat Simonis.

Presedintele alea al CJ Timis, Alfred Simonis a adaugat ca in perioada urmatoare va avea o intalnire cu Alin Nica, actualul presedinte de CJ, cu care va discuta despre principalele proiecte ale judetului Timis.

In perioada urmatoare voi avea o intalnire cu Alin Nica sa discutam despre proiectele Consiliului Judetean. Mai sunt 4 luni pana cand voi prelua mandatul, de aceea voi depasi orice tensiune, orice atac la adresa mea, a familiei mele. Marile proiecte ma asteapta, nu voi astepta 4 luni”, a spus Alfred Simonis.

De asemenea, Simonis a adaugat ca isi doreste sa faca majoritati in CJ si consiliile locale alaturi de PNL.

Dorinta mea este de a respecta intelegerea cu PNL si de a construi majoritati impreuna cu PNL la nivelul Consiliului Judetean. Cum vor functiona grupurile nu are nicio relevanta, dorinta noastra este sa avem majoritati cu PNL. O functie de vicepresedinte al Consiliului Judetean Timis ar trebui sa revina PSD si una PNL”, a mai spus Simonis.

In Consiliul Local Timisoara, Alianta pentru Timisoara, formata din USR, FOrta Dreptei si PMP, vor avea 13 locuri, 11 revin PSD-PNL si 3 AUR.

Exit mobile version