Opinia Timisoarei

Alfred Simonis: Nu vom participa la nicio majoritate impotriva primarului ales, nici la Timisoara, nici in localitatile din judet. Alexandru Iovescu este propunerea PSD pentru functia de vicepresedinte al CJ Timis

TIMISOARA. Presedintele ales al Consiliului Judetean Timis, Alfred Simonis, care este si presedinte al PSD Timis, a anuntat ca isi doreste o majoritate formata din PSD si PNL la nivelul CJT, iar in ceea ce priveste Consiliul Local Timisoara, Simonis a precizat ca PSD nu va participa la nicio majoritate impotriva primarului ales.

CITESTE SI: Alfred Simonis: Pe 19 august va veni pe lume primul bebelus in noua Maternitate Bega de la Timisoara, prima ridicata de la zero in ultimii 50 de ani in Banat. Video

”Imi doresc o majoritate formata din PSD si PNL la CJT. Vicepresedintele pe care il voi propune din partea PSD va fi Alexandru Iovescu. Asteptam propunerea din partea partenerilor de la PNL”, a declarat Alfred Simonis.

In ceea ce priveste colaborarea la nivelul Consiliului Local Timisoara, dar si in consiliile locale din judet, PSD nu va face nicio majoritate impotrva primarului ales.

”Nu imi doresc la Primaria Timisoara o majoritate impotriva primarului, nu vom participa la nicio majoritate impotriva primarului ales. La fel in toate localitatile din Timis, pentru ca nu se poate dezvolta o localitate, acolo unde nu exista intelegere. Dincolo de interese politice ne intereseaza dezvoltarea fiecarei localitati in parte.

PSD nu va participa la nicio alianta impotriva administratiei. Stiu ca nu este uzual, din punct de vedere politic, imi doresc o colaborare mai ales la Timisoara, si aceasta nu poate exista intr-un conflict permanent intre primar si președintele judetului. Imi doresc o colaborare intre Primarie si CJT, care nu a prea existat, cu exceptia lunii de campanie”, a declarat Alfred Simonis.

In ceea ce priveste functia de viceprimar al municipiului Timisoara, ramane ca PSD si PNL sa aiba o discutie si sa cada de acord asupra desemnarii celui care sa preia pozitia.

Exit mobile version