Opinia Timisoarei

Alfred Simonis, oficial presedinte al Consiliului Judetean Timis, dupa centralizarea a 96% dintre buletine. Cate voturi a reusit sa adune fiecare dintre cei 7 candidati pentru CJT

TIMISOARA. Se apropie de final centralizarea rezultatelor in alegerile pentru Consiliul Judetean Timis din intreg judetul.
Statisticienii au facut calculele la momentul procesarii a 96% dintre optiuni, iar acestea indica victoria clara a candidatului PSD-PNL Alfred Simonis pentru presedintia Consiliului Judetean Timis.

CITESTE SI: Dominic Fritz obtine mai multe voturi la Timisoara decat acum 4 ani in alegerile locale. Cate voturi au primit toti cei 10 candidati pentru primarie. Rezultate partiale 

CITESTE SI: Cine a castigat alegerile in fiecare localitate din Timis, conform numaratorii paralele. Lista completa cu toti primarii invingatori 

Acesta l-a batut pe principalul contracandidat de la Alianta Dreapta Unita Alin Nica in toate orasele din judet, mai putin Timisoara.

Alfred Simonis a obtinut 118.000 de voturi, atingand  42,11% din sufragii, in vreme ce Alin Nica a strans 102.598 voturi. Pe pozitia a treia se afla candidatul AUR Adrian Vasile Iacob care a primit aproape 31.000 de voturi de la alegatorii sai.

Iata mai jos, cate voturi a primit fiecare dintre cei 7 candidati pentru presedintia Consiliului Judetean Timis, pana in acest moment!

Exit mobile version