Opinia Timisoarei

Alin Nica: Nicolae Robu va fi candidatul PNL pentru Primaria Timisoara. Mai trebuie validarea in BPJ

TIMISOARA. Este aproape o certitudine ca Nicolae Robu va fi candidatul Partidului National Liberal pentru Primaria Timisoara in alegerile din 2024. Presedintele PNL Timis Alin Nica a spus ca desemnarea lui este doar o formalitate, intrucat mai trebuie sa primeasca validarea in Biroul Politic Judetean.

CITESTE SI: Gargara consilierului local USR Razvan Negrisanu. Cum i s-a dereglat ‘busola morala’ in doar 2 luni, dupa ce s-a trezit pus in situatia de a alege intre a salva Romania si a pleca acasa cu un milion si jumatate de euro 

Vom alege si aproape ca l-am ales pe cel mai bun candidat pe care oamenii il vor in Timisoara.
Nu luam decizii pe sentimente sau pe afinitati. Sondajele arata clar ca fostul si viitorul primar Nicolae Robu are cele mai mari sanse de a castiga un nou mandat in fruntea municipiului. 99 la suta va fi Robu. Urmeaza validarea in BPJ, dar as spune suta la suta„, a declarat presedintele PNL Timis.

Alin Nica a trecut in revista cauzele care au dus la esecul lui Nicolae Robu din 2020 si a sustinut ca acesta este hotarat sa castige un nou mandat.

Am simtit ca domnul Robu este mai smerit, a invatat si isi asuma ca esecul din 2020 s-a datorat in primul rand unei aparente arogante pe care a manifestat-o in raport cu cetatenii, pe faptul ca nu si-a facut campanie si pentru ca nu a mobilizat partidul, ca doar era presedintele filialei. L-am simtit determinat si hotarat sa scape Timisoara de aceasta administratie ineficienta si sa isi termine proiectele.
Va asigur ca dl Robu este cu zeci de clase peste ce avem acum la Timisoara„, a adaugat Alin Nica.

CITESTE SI: Alin Nica, dupa ce Parchetul i-a clasat dosarul ANI: Cer demisia deputatului Alfred Simonis. E negru pe alb ca revocarea mea din Consiliul National de Integritate a fost regizata politic 

 

Exit mobile version