Opinia Timisoarei

Amendat cu peste 6000 de euro si lasat si fara masina, in Timis. Nesimtirea, platita scump

TIMISOARA. Un barbat care a aruncat gunoaie pe un teren din Timis si le-a si dat foc a fost sanctionat drastic de politisti.

CITESTE SI: Se monteaza parapete de beton pe mijlocul drumului, pe Centura Nord Timisoara, pe 12 km. Foto 

Barbatul conducea o autoutilitara incarcata cu diferite piese de mobilier, materiale de plastic, mochete si chiar si o bicicleta, de care voia sa scape. Nu a mers sa le predea la centrele RETIM, ci a oprit in afara localitatii Beregsau Mare, le-a aruncat pe un teren si le-a dat foc.
Intreaga operatiune a fost observata de niste locuitori in zona, care au si sunat la 112.

Un echipaj a ajuns rapid la fata locului si l-au prins in flagrant pe sofer. Barbatul are 26 de ani si a fost amendat cu 30.000 de lei, dar i s-a confiscat si masina de transport

Politistii Sectiei 2 Politie Rurala Sacalaz, au fost sesizati prin apelul unic de urgenta 112 cu privire la faptul ca mai multe persoane ar fi aruncat deseuri dintr-o autoutilitara, pe care ulterior le-ar fi incendiat, pe un teren viran ce apartine unei foste societati comerciale din localitatea Beregsau Mare.

Politistii s-au deplasat la fata locului, unde au constatat faptul ca cele sesizate se confirma, fiind identificat soferul autoutilitarei, un barbat in varsta de 26 de ani, banuit de comiterea faptei.

Barbatul in varsta de 26 de ani a fost sanctionat contraventional cu amenda in cuantum de 30.000 lei conform OUG 92/2021 privind regimul deseurilor, fiind luata masura complementara a confiscarii autoutilitarei„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version