Opinia Timisoarei

Anunt important legat de testele auto pentru permis facut de politistii de la Serviciul Rutier Timis

TIMISOARA. Ai permisul de conducere suspendat si il vrei mai repede inapoi? Serviciul Rutier Timis anunta ca schimba timp de o jumatate de an locul in care se sustin testele.

CITESTE SIZeci de migranti si traficanti treziti din somn de mascati la Timisoara si Arad. Operatiune DIICOT. Video

Din 1 august, examenul nu se mai sustine la sediul IPJ Timis, aflat in renovari, ci la Secția 5 de Politie Timisoara, pe Calea Aradului nr. 56.

In contextul renovarii cladirii IPJ Timis, incepand cu data de 1.08.2024 testul de verificare a cunoasterii regulilor de circulatie se va sustine la sediul Sectiei 5 Politie Timisoara de pe Calea Aradului, nr. 56.

Solicitantii se vor prezenta in zilele de luni sau joi, în intervalul 09:00-10:30, in vederea programarii, avand asupra lor în mod obligatoriu actul de identitate sau pasaport in cazul cetatenilor straini, si dovada de retinere a permisului de conducere, în original (aflată în perioada de suspendare). In cazul pierderii dovezii inlocuitoare a permisului, acestia se pot prezenta cu o declaratie pe proprie raspundere eliberata de un notar public.” transmit reprezentantii IPJ Timis

Exit mobile version