Opinia Timisoarei

Apa oprita in mai multe localitati din Timis in zilele care urmeaza. Interventiile echipelor Aquatim

TIMIS. Aquatim continua lucrarile de modernizare sau intretinere ale retelei de distributie si opreste apa in diferite localitati din judet.

O interventie este programata pentru joi, intre orele 9 si 14 la Sacalaz. Apa va fi oprita in acest interval orar oentru a permite executarea unei conectari de conducte la intersectia strazilor IV si Liliacului.

Pentru lucrari de spalare a retelei de distributie, miercuri, 24 iulie, intre orele 9-15 se va intrerupe furnizarea apei in Cerna si Iosif, iar între orele 9-14 se va opri apa in Honorici. Din aceeasi cauza, joi, 25 iulie, intre orele 9-14 se va opri apa in Padureni.

Joi, 25 iulie, intre orele 9-14 presiunea va fi redusa in Colonia Fabricii si Traian Vuia pentru lucrari de spalare a retelei de distributie si a bazinului de inmagazinare.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquati recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Exit mobile version