Opinia Timisoarei

Apa oprita in mai multe localitati din Timis. Programul interventiilor Aquatim

TIMIS. Aquatim continua interventiile la propria retea de distributie si opreste apa la inceputul saptamanii viitoare in mai multe localitati din judet, pe diferite intervale orare.

Luni, 14 octombrie, intre orele 9-15 se va intrerupe alimentarea cu apa in localitatea Albina pentru lucrari de mentenanța la Gospodaria de Apa.
Pe 15 si 16 octombrie, zilnic intre orele 8-15, in Gavojdia se va opri furnizarea apei pentru lucrari de spalare a bazinului de inmagazinare.

Din aceeasi cauza, pe 17 octombrie, intre orele 8-15, se va opri apa in Jena.

In saptamana 14-18 octombrie, zilnic intre orele 9-14 se va intrerupe alimentarea cu apa in Ivanda pentru lucrari de spalare a retelei de distributie.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceste perturbari vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitați de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Exit mobile version