Opinia Timisoarei

Apa oprita in trei localitati din Timis. Programul interventiilor Aquatim

TIMISOARA. Aquatim continua interventiile la propria retea si opreste apa in trei localitati din judet in zilele urmatoare.

Joi, 3 octombrie 2024, intre orele 09 – 14, se intrerupe alimentarea cu apa in localitatea Mosnita Noua, pe strada San Marino, pentru executarea unei cuplari la extinderea de retea de pe strada respectiva.

Tot joi, 3 octombrie 2024, intre orele 09 – 16, se intrerupe alimentarea cu apa in localitatea Recas, pentru spalarea bazinului de aerare.

Vineri, 4 octombrie 2024, intre orele 09 – 15, se intrerupe alimentarea cu apa in localitatea Ianova, pentru spalarea rezervorului de inmagazinare numarul doi.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceste perturbari vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Exit mobile version