Opinia Timisoarei

Apa oprita la Timisoara si in alte localitati din judet. Programul interventiilor Aquatim la inceputul saptamanii

TIMISOARA. Aquatim continua interventiile la propria retea de distributie atat la Timisoara, cat si in localitati din judet.

De luni, 2 septembrie, ora 23, pana marti, 3 septembrie, ora 22, se vor executa doua conectari de conducte magistrale la supratraversarea raului Bega, pe strazile Frederic Chopin si Uzinei. Lucrarile fac parte din proiectul CL13 – Executie retele de apa si canalizare Timisoara Sud – Lot 3, iar pe durata lor presiunea apei va fi scazuta la etajele superioare in cartierele UMT, Lipovei, Aradului, Ion Ionescu de la Brad si Torontalului, precum si in Ghiroda.

Pe 2 septembrie, intre orele 8-14, in Gavojdia se va intrerupe furnizarea apei pentru lucrari de inlocuire a debitmetrului de apa din localitate.

Pentru lucrari de spalare a retelei de distributie si a bazinelor de inmagazinare, pe 2 si 3 septembrie, zilnic intre orele 7-15, presiunea va fi scazuta in Buzias, pe 4 septembrie, intre orele 7-19, se va opri apa in Cheveresu Mare, iar pe 5 si 6 septembrie, zilnic intre orele 7-15, presiunea va fi scazuta in aceasta localitate.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece perturbarile vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Exit mobile version