Opinia Timisoarei

Apa oprita pe mai multe strazi din Timisoara, dar si in localitati din judet, la mijlocul saptamanii

TIMISOARA. Aquatim continua lucrarile de modenizare sau intretinere ale propriei retele de distributie si opreste apa, atat la Timisoara, cat si in mai multe localitati din judet in zilele urmatoare.

Miercuri, 21 august, intre orele 08-18, la intersectia strazilor Vulturilor si Sofocle se va executa o conectare de conducte. Lucrarile fac parte din proiectul CL13 – Executie retele de apa si canalizare Timisoara Sud – Lot 1, iar pe durata lor se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Splaiul Tudor Vladimirescu, Splaiul Sofocle, Rahovei, Maramures, Posada, Vulturilor, Ion Barac, Baba Novac, Rachitei, Joseph Gabriel si Ardealului.

De miercuri, 21 august, ora 22, pana joi, 22 august, ora 05, la intersectia strazilor Lorena si Gheorghe Adam se va realiza o deviere de conducta. Lucrarile fac parte din proiectul CL12 – Executie retele de apa si canalizare Timisoara Nord – Lot 2, iar pe durata lor se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Gheorghe Adam, Padurea Verde si Lorena – pe portiunea dintre strazile Gheorghe Adam si Padurea Verde.

De miercuri, 21 august, ora 23, pana joi, 22 august, ora 20, pe strada Campului se va executa montarea unei vane, iar la intersectia strazilor Campului si Caprioarei se va realiza o conectare de conducte. Lucrarile fac parte din proiectul CL13 – Executie retele de apa si canalizare Timisoara Sud – Lot 3, iar pe durata lor se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Efta Botoca, Ion Cristoreanu, Ion Luca Banateanu, Mariana Draghicescu, Aurelia Fatu Radutu, Vasile Cretu, Achim Nica, Ioan Alexandru, Garabet Ibraileanu, Rudolf Walter, Campului si Franz Ferch, iar in partea de sud a orasului, in cartierele Freidorf, Dambovita si Calea sagului, presiunea va fi scazuta.

Miercuri, 21 august, intre orele 9-16 se va intrerupe furnizarea apei in Buzad pentru lucrari de spalare a retelei de distributie si a bazinului de inmagazinare.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece perturbarile vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Exit mobile version