Opinia Timisoarei

Apa oprita sau presiune scazuta la robinete, la inceput de saptamana, in mai multe localitati din judet. Programul interventiilor Aquatim

TIMISOARA. Aquatim continua lucrarile de intretinere sau modernizare ale propriei retele de distributie, atat la Timisoara, cat si in localitati din judet.

Marti, 14 mai, intre orele 9-16 se va executa o conectare de conducte la intersectia strazilor Gheorghe Adam si Avram Imbroane. Lucrarile fac parte din proiectul CL12 – Executie retele de apa si canalizare Timisoara Nord – Lot 2, iar pe durata lor furnizarea apei se va face in regim normal, fara a fi afectati consumatorii.

In zilele urmatoare se va efectua spalarea retelei de distributie si a rezervoarelor de inmagazinare in mai multe localitati.

Pe durata lucrarilor, pe 13 mai, intre orele 9-14 se va opri apa in Sipet, iar presiunea va fi scazuta in Victor Vlad Delamarina si Colonia Pini 1.

Pe 14 mai, intre orele 9-14 presiunea va fi scazuta in Visag, iar intre orele 9-17 se va opri apa in Uivar.

Pe 16 mai, intre orele 9-17 se va opri apa in Pustinis, iar in perioada 13-17 mai, zilnic intre orele 9-17 se va opri apa in Liebling.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completă.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Exit mobile version