Opinia Timisoarei

Aparatura medicala de ultima generatie pentru Spitalul Victor Babes Timisoara. Licitatie pentru echipamente de peste 7 milioane de euro

TIMISOARA. Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara isi innoieste parte din aparatura medicala. A lansat o licitatie pentru achizitia de echipamente si cauta furnizori pentru ele.

CITESTE SI: Au fost asfaltate toate pasajele pe Centura Sud Timisoara. Se fac ultimele interventii si se traseaza marcajele inainte de inaugurare. Video

Este vorba despre o serie de sisteme si dispozitive pentru Terapie Intensiva, Chirurgie, Pneumologie si Radiologie.

Conform documentatiei postata in SEAP, spitalul a impartit in loturi aparatura pe care vrea sa o cumpere: aparat de asistare a functiei cardiace si pulmonare tip ECMO, aparat de ventilatie mecanica de inalta performanta ATI, sistem de monitorizare ATI, trusa intubatie videolaringoscopica, aparat de ventilatie mecanica noninvaziva, ventilator portabil, dispozitiv de management al temperaturii prin metoda intravasculara, echipament pentru tomografie prin impedanta electrica (EIT) a plamanului, aparat generator de flux integrat de oxigen si tratament cu aerosoli – nazal high flow, platforma multimodala minim invaziva extracorporeala de epurare renala terapie secventiala pentru starile de sepsis si decarboxilare, echipament de anestezie si monitor functii vitale, electrocauter cu sigilare vasculara si accesorii, echipament radiologie digital cu 2 posturi: grafie si fluoroscopie.

Valoarea estimata a contractului este intre 8.140.365 lei si 32.216.260 lei, cea maxima fiind de peste 7 milioane de euro.

Firmele interesate isi pot depune ofertele pana in 30 septembrie.

Exit mobile version