Opinia Timisoarei

Arata ca-n filme! Super expozitie de masini tunate in Piata Unirii din Timisoara la Drive Auto Tuning Show. Video

TIMISOARA. Fiecare masina e speciala, e unica. Si asta pentru ca proprietarul pasionat si-a dorit sa aiba propria bijuterie, asa cum nu mai are nimeni. Cateva zeci demonstreaza la Timisoara ca au si reusit.

CITESTE SI: Aglomeratie pe Canalul Bega. O multime de sarbi au venit cu ambarcatiunile pe apa in vizita la Timisoara. Foto

Cateva dintre cele mai spectaculoase masini tunate din intreaga tara s-au adunat intr-o super expozitie, in cea mai frumoasa piata din Timisoara, in Unirii, in acest sfarsit de saptamana.

Pot fi admirate peste 30 de masini modificate in centrul orasului, iar expozitia este deschisa si duminica, pana spre seara.

Atractia evenimentului este un Volkswagen Lupo desprins parca din filme. Are 2 motoare, 4 turbine, 7.2 Litres, capabil sa dezvolte peste 3000 cp.

Alaturi ii stau mai multe masini BMW, Mercedes, noi si vechi, uimitor imbunatatite, Opel, Peugeot, dar si Mustang sau Audi.

VIDEO: George Stefanita

Organizatorii Drive Auto Tuning Show Timisoara 2024 sunt cei de la DATS, care reprezinta o adevarata comunitate a iubitorilor de tuning din Romania.

 

Exit mobile version