Opinia Timisoarei

Aref Kaed Bey a devenit Red Bull King of the Rock, la Timisoara! Aref si Andrei Ghiris se vor bate in marea finala de la Bucuresti!

Slam-dunk-uri de toata frumusetea, muzica buna si mult mult sport. Asa s-a desfasurat prima editie a competitiei Red Bull King of the Rock ce a avut loc astazi la Timisoara. Practic 16 sportivi s-au luptat in sistem piramidal unu contra unu dupa regulile street ball-ului pentru a prinde finala care asigura un loc in marele act de la Bucuresti.

Competitia, organizata in premiera in Romania, a fost castigata de Gyori Kaed Dey Aref, 20 de ani, care l-a invins in finala pe Andrei Ghiris, 21 de ani, cu scorul de 15-14. Ambii vor merge in finala de la Bucuresti, acolo unde, alaturi de finalistii turneului de la Cluj si a celui preliminar din Capitala, vor lupta pentru titlul de Red Bull King of the Rock, Romania 2011. Marele castigator va reprezenta Romania la finala mondiala care va avea loc pe 24 septembrie pe Insula Alcatraz.

Favoritul competitiei, Alex Mihuti, jucator profesionist la BCM Timisoara a fost eliminat in semifinala de Andrei Ghiris in ultima secunda joc.

FOTO: Dariana Dragos

Exit mobile version