Opinia Timisoarei

Argint si bronz pentru atletii de la Politehnica Timisoara la concursuri din Grecia si Statele Unite ale Americii. Cat de aproape au fost de primul loc

TIMISOARA. Doua medalii obtinute de atletii de la Politehnica Timisoara in probe de anduranta la concursuri internationale.

CITESTE SI: Dupa ce a pierdut o parte din banii europeni, iar luna trecuta a oprit lucrarile, Primaria Timisoara cumpara acum expertiza de peste 17.000 de euro la Scoala 30, ca sa stie ce a ramas de facut 

Gabriel Voicu a participat la Papaflessia International Atheltics, concurs care a avut loc in weekend in Grecia, la Kalamata. Sportivul a incheiat proba de 800 de metri pe locul al doilea in 1:47:59, timpul realizat este un record personal. Timisoreanul a fost 23 de sutimi de liderul cursei, polonezul Patryk Sieradzki, si inaintea sportivului turc Salih Teksoz.

Anita Zaro, sportiva legitimata la clubul alb-violet, dar care in prezent studiaza in Statele Unite ale Americii, a incheiat pe locul al treilea in proba de 3000 de metri obstacole la MAC Conference Outdoor Championship. Sportiva Politehnicii a terminat in 10:24:26 concursul organizat la Detroit, la 24 de secunde in spatele invingatoarei. Timpul obtinut este insa un record personal.
Tanara atleta de la Poli a fost depasita de Kayla Schiera, reprezentanta West Michigan, si Anya Turner, de la Central Michigan.

Exit mobile version