Opinia Timisoarei

Asa ar arata barbatul care ar fi pierdut 30.000 de euro intr-un supermarket din Timisoara

TIMISOARA. Un plic plin cu 30.000 de euro a fost gasit, joi seara, in supermarketul Kaufland, de pe strada D. Bojinca, din Timisoara (magazinul de langa OMV-ul de pe Calea Sagului). Banii au fost predati Politiei, care a inceput cercetarile pentru identificarea celui care a pierdut cei 30.000 de euro.

CITESTE SI: Plic cu 30.000 de euro, gasit intr-un supermarket din Timisoara. Este cautat cel care a pierdut banii 

Potrivit unor surse apropiate anchetei, dupa ce au studiat camerele de supraveghere, politistii au ajuns la concluzia ca plicul a cazut din buzunarul unui barbat de 50-55 de ani, a carui identificare este destul de dificila din cauza faptului ca purta o masca de protectie pe fata.

Potrivit surselor „Adevarul”, pe camerele de supraveghere se vede cum barbatul se apropie de una dintre casele de marcat, iar pentru ca nu a cumparat nimic, ca sa nu stea la coada, se strecoara printre barele care directioneaza clientii spre case. Dupa doar cateva secunde, prin locul prin care barbatul s-a strecurat printre barele metalice, trece un client cu un carucior de la roata caruia o angajata a Kaufland ridica un plic.

Reprezentantii Inspectoratului de Politie al judetului Timis au declarat pentru opiniatimisoarei.ro ca proprietarul banilor inca nu a fost identificat de politisti, insa ancheta este in plina desfasurare.

Exit mobile version