Opinia Timisoarei

Atac in plina strada, ziua in amiaza mare, la Timisoara. Bunica de 81 de ani, talharita pe banca din fata blocului

TIMISOARA. A trecut prin momente de groaza. O batrana de 81 de ani a fost atacata de un nemernic chiar in fata blocului in care locuieste in Timisoara, pe cand se odihnea pe o banca.

CITESTE SI: Deturnare de fonduri in administratia Fritz? O parte din subventia de la Guvern pentru ajutorarea populatiei, ‘bagata’ in pierderi tehnologice ale Colterm, iar aproape 10 milioane de lei, ‘pierduti’ in facturi gresite ale Societatii de Termoficare. Ce a descoperit Curtea de Conturi la Primaria Timisoara

S-a intamplat in zona Circumvalatiunii pe strada Remus Tasala. In 30 august, in jurul orei 13.00, un tanar de 21 de ani s-a apropiat de batrana, a lovit-o cu piciorul si i-a smuls poseta, apoi a disparut.

Politistii de la Sectia 4 au inceput cercetarile, iar marti l-au prins pe talhar. Au si recuperat o parte din paguba femeii.

Agresorul a fost dus direct in Arestul IPJ Timis si va fi cercetat pentru talharie. Oamenii legii incearca sa afle daca nu cumva individul a stat si in spatele altor atacuri de acest fel.

Exit mobile version