Opinia Timisoarei

Au fost demolate de catre primarie vestiarele si barul de la Arena Viola, una dintre cele mai vechi baze sportive private din Timisoara

TIMISOARA. Au fost puse la pamant mai multe constructii in cartierul Dacia ridicate la Arena Viola, una dintre cele mai vechi baze sportive din Timisoara, infiintata de fostul fotbalist si antrenor Valentin Velcea.

CITESTE SI: Haos, avize expirate si lipsuri in documentatia Primariei Timisoara. A fost suspendata licitatia pentru amenajarea a inca 21 de statii de incarcare pentru masinile electrice in cartiere 

Buldozerele angajatilor primariei au demolat, marti, vestiarele si barul cu terasa, despre care reprezentantii municipalitatii spun ca au fost ridicate ilegal pe strada Amforei nr. 1. Orice interventie de acest fel pe terenul statului se face prin dispozitie de primar. Terenul apartine ministerului Educatiei, iar firma fostului sportiv Valentin Velcea avea un contract de inchiriere din 2005 cu Clubul Sportiv Scolar (CSS) Bega, prelungit in mai multe randuri.

Decizia de demolare a fost contestata in instanta, insa in cele din urma judecatorii au validat-o, astfel ca marti s-a trecut la desfiintarea constructiilor care nu aveau autorizatie, potrivit reprezentantilor Primariei Timisoara. Acestia mai spun ca in incinta bazei sportive, barul comercializa si bauturi alcoolice, iar parintii ar fi depus sesizari.

Valentin Velcea spune ca are contract pe inca 10 ani pentru baza sportiva. Inspectoratul Scolar Timis sustine ca nu mai e valabil si ca a facut, incepand cu 2022, mai multe somatii in privinta constructiilor ilegale. Apoi a cerut ajutorul primariei pentru eliberarea spatiului.

Exit mobile version