Opinia Timisoarei

Au fost prinsi autorii atacului sangeros asupra unui migrant la Timisoara. Unde i-au incoltit politistii pe fugari. Video

TIMISOARA. La cateva ore dupa rafuiala intre migranti terminata in sange la Timisoara, duminica seara, politistii au reusit sa ii prinda pe atacatori. Unul dintre ei l-a injunghiat pe un irakian de 8 ori, pe bulevardul Eroilor de la Tisa, iar un altul l-ar fi lovit cu pumnul. Apoi au fugit impreuna cu un al treilea.

CITESTE SI: Atac sangeros intre migranti pe un bulevard din Timisoara. Irakian injunghiat de 8 ori. Video

La scurt timp dupa incidentul violent, oamenii legii au stabilit ca agresorii disparuti sunt sirieni si au pornit in cautarea lor. Aveau sa ii gaseasca la miezul noptii in parcul de pe strada Gheorghe Doja. Au fost luati pe sus si dusi la audieri.

Va reamintim, duminica, in jurul orei 21.00, s-a dat alarama, dupa ce a avut loc un episod sangeros intre migranti care s-au incaierat in zona fabricii Guban. Protagonisti au fost 3 sirieni si un irakian. Unul dintre sirieni a scos un cutit pe care i l-a infipt de 8 ori irakianului, in spate, in picior si in zona rinichilor, iar un al doilea atacator a lovit si el victima cu pumnii. Toti cei 3 sirieni au disparut la scurt timp dupa agresiune.

Cei care au asistat la scena au dat alarma la numarul de urgenta 112, iar  politistii si echipajele medicale au intervenit in graba.

Barbatul injunghiat a fost preluat de medici si transportat de urgenta la Spitalul Judetean Timisoara, iar politistii au pornit in cautarea fugarilor, pe care aveau sa ii retina dupa cateva ore.

UPDATE: Cei trei agresori ai irakianului, pe o strada din Timisoara, au fost retinuti pentru 24 de ore, in urma audierilor.

”In urma unui complex de activitati informativ-operative, desfasurate de politistii Biroului de Investigatii Criminale Timisoara la scurt timp au fost identificate persoanele banuite de comiterea faptei, respectiv 3 tineri, de 23 si 24 de ani, fiind cercetati sub aspectul savarsirii infractiunii de lovirea sau alte violente. In urma administrarii probatorului in cauza, tinerii au fost retinuti la data de 29.07.2024, pentru 24 de ore sub aspectul savarsirii infractiunii de lovirea sau alte violente , fiind introdusi in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Timis. Activitatile au beneficiat de sprijinul politistilor din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara, precum si al Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul I.P.J Timis”, a transmis IPJ Timis.

Agresorii au explicat ca totul a pornit de la bani.

VIDEO: George Stefanita

Nu este pentru prima oara cand la Timisoara au loc incaierari intre grupuri de migranti. Unele s-au incheiat tragic.

CITESTE SI: Incaierare sangeroasa intre migranti si calauze la granita dintre Romania si Serbia. Transfugi raniti, unul taiat la gat, salvati de politistii de frontiera. A intervenit ambulanta pe fasia verde. Video

CITESTE SI
: A fost filmat momentul crimei sangeroase intre migranti de la Timisoara. Imagini cu incaierarea in care un afgan a murit, iar un altul a fost ranit. Video

CITESTE SI: Bataie intre migranti la Gara de Nord din Timisoara

 

Exit mobile version