Opinia Timisoarei

Au inceput reducerile! Marile orase isi asteapta clientii cu zeci de superoferte!

Au trecut Sarbatorile de iarna, incep de ce cumparaturi. Cine doreste sa cumpere articole la pret de chilipir, in aceasta perioada dau lovitura! Vezi cele mai mari reduceri!

Dubai, Austria, Italia si Turcia se numara printre destinatiile pasionatilor de cumparaturi. Touroperatorii sustin ca pe aceste destinatii reducerile sunt de pana la 70%.

Cei care vor sa faca o escapada de cateva zile la inceput de an au ocazia sa se intoarca acasa cu bagajele pline de lucruri de firma, cumparate la preturi mult mai mici ca la noi. O prima solutie data de cei care vand pachetele turistice pentru aceste excursii de shopping este Dubaiul.

Timp de o luna, intre 5 ianaurie si 5 februarie puteti face cumparaturi in cadrul Festivalului de Shopping din Dubai. in aceasta perioada, 50 de mall-uri sunt animate si foarte ofertante cu produse electronice, bijuterii, imbracaminte, arta si artizanat, ceasuri si parfumuri, la preturi extrem de reduse, pana la 75%”, a spus, pentru www.rtv.net, Mircea Vladu, director Prestige Tours.

Preturile pachetelor turistice pe aceasta destinatie pornesc de la 479 de euro de persoana si includ transport cu avionul, transferuri, 7 nopti de cazare cu mic dejun la hotel de trei stele. Turistii mai platesc 100 de euro pentru viza in regim de urgenta sau 80 de euro pentru viza emisa in regim normal.

Reduceri de pana la 70% la Viena
Varianta mai convenabila pentru cumparaturi ieftine in Austria consta in outleturile de pe langa Capitala.

In outleturile de la periferia Vienei, in aceasta perioada clientii pot gasi articole cu reduceri cuprinse intre 30-70%. Trebuie mentionate complexul Parndorf si SCS (Shopping Citz Sud)”, informeaza agentia Europa Travel. Un minisejur la Viena, la un hotel de trei stele, costa de la 269 de euro de persoana, iar pachetul include transport cu avionul, taxe de aeroport, trei nopti de cazare cu mic dejun.

Articole la jumatate de pret la Milano
In viziunea tuturor pasionatilor de moda, Milano este fara doar si poate „Capitala modei“ si a marilor designeri internationali. “Reducerile la hainele create de designeri, dar si la incaltaminte si parfumuri sunt de pana la 50% si au inceput pe doi ianuarie, fiind valabile pana in februarie, in limita stocului disponibil”, informeaza Cocktail Holidays.

Un city break in Milano costa de la 255 de euro de persoana pentru transport cu avionul si 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel de trei stele. Preturi reduse se pot gasi in centrul comercial La Rinascente, Coin in Piazza Cinique Giornate, Upim in Piazza San Babila, Centro Bonola, precum si in Piata Domului.

Reduceri in varianta turceasca
Merita vazuta partea boema a orasului, de unde se pot cumpara haine la moda, din zonele Cukurcuma sau Champs Elysees-ul Istanbulului, Nisantasi, unde sunt magazinele celor mai cunoscuti designeri internationali: Gucci, Armani, Hugo Boss. Preturile sunt reduse cu 20 pana la 60% si sunt mai avantajoase decat in Romania”, potrivit agentiei Christian Tour.

De asemenea, trebuie mentionat si marele Bazar unde isi desfasoara activitatea numai putin de 4000 de magazine. Trebuie mentionat ca aici reducerile nu sunt la vedere, ci se fac in urma negocierilor dintre cumparator si comerciant.

Pretul pentru o escapada de shopping la Istanbul costa de la 99 de euro de persoana, pachetul incluzand transport cu autocarul, trei nopti de cazare cu mic dejun la hotel de trei stele, precum si ghid insotitor

Exit mobile version