Opinia Timisoarei

Autobuz plin cu oameni, implicat intr-un accident. Mai multi calatori au ajuns la spital. Soferul a incercat sa evite o masina. Foto si Video

Un autobuz de transport public din Resita a fost implicat intr-un accident rutier pe o strada din zona Lunca.

CITESTE SI: ‘Veniti repede, un om e in pericol’. Mobilizare a pompierilor, dupa un apel la 112, la Timisoara. Nebunie in intersectie. Video

Soferul autobuzului a incercat sa evite lovirea unei masini care i-a taiat calea, a tras de volan si a trecut peste liniile de tramvai, apoi a ajuns pe trotuar. A evitat, la limita saloveasca un stalp si s-a oprit langa un bloc.

In urma accidentului, mai multe persoane au fost ranite.

Politia Municipiului Resita a fost sesizata prin SNUAU 112 cu privire la faptul ca pe bd. Revolutia din Decembrie din Resita s-a produs un accident rutier in care a fost implicat un autobuz si un autoturism. Au fost transportate la spital 6 persoane. In acest moment se efectueaza cercetarea la fata locului pentru a se stabili cu exactitate cauzele si imprejurarile in care s-a produs accidentul“, a transmis IPJ Caras-Severin.

Autobuz implicat intr-un accident in municipiul Resita, a lovit un platan de pe marginea drumului, 6 victime cu rani usoare, intrate in panica. Au fost transportate la spital de catre autospeciala SMURD si 2 ambulante SAJ”, a transmis si ISU Caras-Secerin.

UPDATE: Niciunul dintre cei raniti nu au ramas internati la spital. Soferii implicati in accident au fost testati daca au consumat alcool, rezultatul fiind negativ.

In urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a cinci persoane, 4 femei și un bărbat, toți pasageri în autobuz. Aceștia au fost transportați la spital unde li s-au acordat îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea acestora. Conducătorii auto, unul în vârstă de 27 de ani, iar celălalt în vârstă de 56 de ani, au fost testați cu aparatura din dotare, rezultatele fiind negative în cazul amândurora. În continuare se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat IPJ Caras-Severin.

Exit mobile version