Opinia Timisoarei

Avem desenele cu skateparkul de 3 milioane de euro pe care primaria vrea sa-l amenajeze la Timisoara. Foto

TIMISOARA. A fost predata documentatia intocmita de firma care a realizat studiile pentru amenajarea unui skatepark la Timisoara, in vecinatatea Parcului Central Scudier. Aceasta urmeaza sa fie aprobata in Consiliul Local.

CITESTE SI: S-au renovat fatade si tunelul pietonal si au fost montate panourile fotovoltaice. Lucrarile de modernizare la Gara de Nord Timisoara, ajunse la peste 70%. Video

Conform documentatiei, realizarea acestui parc tematic va costa peste 3 milioane de euro, va cuprinde si o zona de catarare, cu scena pentru evenimente, si o una de pumptrack, acoperind atat nevoile skaterilor, cat si pe ale bikerilor si rollerilor.

Amenajarile ar urma sa fie adaptate pentru toate nivelurile de experienta, inclusiv rampe inclinate mici si rampe de lansare, scari, piramide, alei de acces, spatiu verde de imprejmuire si locuri pentru odihna. Zona de catarari va putea fi folosita si pentru organizarea de festivaluri de muzica si diverse evenimente.

Odata aprobate studiile in Consiliul Local, va putea fi demarata licitatia pentru proiectare si executie. Parcul trebuie amenajat intr-un an de la ordinul de incepere a lucrarilor.

Exit mobile version