Opinia Timisoarei

Baiat de 17 ani mort, dupa ce s-a izbit cu masina de un autobuz si a bagat alti 21 de oameni in spital. A fost activat Planul Rosu de Interventie. Foto

Un autoturism si un autobuz in care se aflau 30 de oameni s-au izbit in noaptea de miercuri spre joi pe un drum din Hunedoara.

CITESTE SI: Si-a aflat pedeapsa. Sentinta definitiva pentru pompierul care si-a injunghiat amanta in scara blocului, langa Timisoara. Video 

Accidentul a avut loc pe soseaua care leaga Deva de Petrosani, in localitatea hunedoreana Bacia, cand masina, condusa de un baiat de 17 ani, a ajuns pe contrasens.

Impactul a fost frontal si a fost atat de puternic incat autoturismul a fost distrus si aruncat in afara drumului.

La fata locului au ajuns 2 autospeciale de interventie, o autospeciala de transport victime multiple, 4 ambulante SMURD, 6 ambulante SAJ, 2 autospeciale de prima interventie si comanda si a fost activat si Planul Rosu de Interventie.

Din nefericire, pentru soferul autoturismului, un copil de 17 ani, nu s-a mai putut face nimic. Baiatul a murit pe loc.

21 dintre pasagerii din autobuz au fost raniti si transportati cu ambulantele la spitale. Opt au ajuns la Orastie, sapte au fost dusi la Deva, iar alti 6 la Hunedoara.

UPDATE: A murit si un barbat de 45 de ani aflat in masina cu baiatul de 17. Tanarul furase cheile autoturismului de la o ruda

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul a două persoane: conducătorul auto în vârstă de 17 ani (care nu poseda permis de conducere) și un bărbat în vârstă de 45 de ani, pasager în autoturism, precum și rănirea conducătorului autocarului (in vârstă de 55 de ani) și a 18 pasageri din autocarul cu care autoturismul a intrat în coliziune.
Din primele cercetări se pare că autoturismul implicat în evenimentul rutier ar aparține unei rude a minorului în vârstă de 17 ani, cheile mașinii fiind sustrase de către una dintre cele două persoane decedate.
Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor comiterii faptelor, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere„, transmit reprezentantii IPJ Hunedoara

 

Exit mobile version