Opinia Timisoarei

Baiatul de numai 17 ani care a sarit de pe parcarea de la mall la Timisoara era in depresie. A supravietuit miraculos caderii de la inaltime

TIMISOARA. Tanarul al carui gest a socat Timisoara marti seara a supravietuit caderii de la etajul 5 al parcarii exterioare de la mall, dar este in stare foarte grava.

CITESTE SI: Un baiat a sarit de la etaj din parcarea de la mall, in Timisoara. Video

Baiatul de numai 17 ani e internat pe Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Municipal Timisoara.

Este intubat, ventilat, instabil, cu politraumatism prin cadere de la inaltime. Are fracturi la maini, bazin, multiple traumatisme prin strivire„, a precizat pentru opiniatimisoarei.ro asis. pr. Ramona Gîdea, purtator de cuvant al Spitalului Municipal Timisoara.

Politistii au stat de vorba cu tatal baiatului. Acesta le-a povestit ca tanarul se afla in depresie si ca nu e la prima tentativa de sinucidere. In trecut, a mai incercat sa-si ia viata, dar a fost oprit la timp.

Va reamintim, marti seara, in jurul orei 19.00, tanarul de numai 17 ani s-a aruncat in gol de la etajul 5 al parcarii exterioare a mall-ului din Timisoara.

A fost gasit de trecatori prabusit langa rampa de urcare a masinilor. Oamenii au cerut imediat ajutor la 112, iar la locul incidentului au intervenit echipaje medicale si politisti. Baiatul a fost preluat in stare critica si transportat de urgenta la Spitalul Municipal, unde doctorii fac eforturi uriase sa-i salveze viata.

Exit mobile version