Opinia Timisoarei

Banat Girls primeste ultima clasata, Politehnica Timisoara joaca pe terenul liderului

TIMISOARA. Banat Girls Comlosu Mare si Politehnica Timisoara intalnesc inaintea Pastelui adversari de calibru diferit.

CITESTE SI: Trei medalii pentru floretistii de la Politehnica Timisoara la Nationalele de tineret. Foto 

Banat Girls primeste joi, la Tomnatic in runda cu numarul IX din play-out vizita lui ACS Targu Mures, echipa care este ultima in ierarhie, fara vreo victorie. Totusi, ardelencele au inscris de fiecare in ultimele partide cu gruparea timiseana, Kincso Sszekely si Lucia Meleaca fiind autoarele celor doua reusite.

Banat Girls vrea trei puncte pentru a pastra distanta fata de CSM Alexandria, care in aceasta runda joaca impotriva Bistritei. Timisencele s-au impus de fiecare data in fata Muresului acasa.

Ultimul meci impotriva echipei din Targu Mures a fost unul foarte solicitant si ne-am luptat din greu sa ne fructificam sansele, ceea ce a facut ca rezultatul sa fie mai strans decat ne asteptam. Daca vom incepe jocul la intensitate mare si vom fi concentrate, ne vom crea ocazii si sper ca meciul sa nu mai fie asa strans. Acest grup a aratat ca are forta in ultima vreme si speram la un rezultat bun. Suntem la doar 2 puncte in fata Alexandriei acum, deci stim ca un esec joi ne-ar pune intr-o situatie periculoasa. Trebuie sa dam totul pentru ca acest lucru sa nu se intample”, spune inaintea intalnirii, Laura Vogt, portarul Banat Girls, si capitanul echipei in partida de la Bistrita.

Pentru Gabriela Ivancescu meciul cu Muresul este unul mai special, ea reusind primul ei gol in Superliga impotriva ardelencelor, in duelul din urma cu aproape o luna, disputat tot la Tomnatic.

Imi doresc foarte mult sa aratam ca o echipa unita pentru ca greutatile prin care trecem in ultima vreme la club, ne-au unit foarte mult. Vrem sa ne bucuram de fotbal si sa castigam acest meci!”, spune Gabriela Ivancescu, mezina lotului Banat Girls.

Duelul dintre Banat Girls Comlosu Mare si ACS Targu Mures este programat joi, de la ora 16:00 la Tomnatic si va fi condus de Sorin Saladea, din Arad, ajutat la cele doua linii de Andreea Susca, din Turnu, si Nicoleta Suscă din Arad.

Politehnica Timisoara infrunta liderul din Constanta

Dupa ce reusit primul gol in ultimele 7 runde, Politehnica Timisoara joaca in runda a IX-a din play-off pe terenul Farului Constanta, echipa care a pierdut un singur meci acasa in aceasta faza a campionatului. Poli a ajuns la 7 partide fara victorie in campionat, dupa ce runda trecuta a pierdut la limita in fata Universitatii Cluj.

Farul vine dupa o remiza alba la Miercurea Ciuc impotriva lui Csikszereda, iar inaintea duelului, dobrogencele au patru puncte avans fata de Poli.

Duelul de la Constanta este programat in Vinerea Mare, de la ora 15:00, si va fi arbitrat de Marius Naidin, din Pitesti, ajutat de Stefan Dumitrache, din Palanca, si Bianca Florea, din Pitesti.

Exit mobile version