Opinia Timisoarei

Barbat inecat intr-o balta din vestul tarii. A fost resuscitat mai bine de o ora

S-a dat alarma duminica dupa-amiaza la Arad, unde un barbat a fost scos dintr-o balta, acesta fiind inconstient.

CITESTE SI: Tanara gasita fara suflare intr-o camera de hotel din Timisoara. Video 

Aradenii care isi petreceau timpul liber pe malurile baltii Maltaret au vazut trupul barbatului in apa, iar unii dintre ei au sarit in apa si l-au adus la mal.

La fata locului au ajuns si echipele de salvatori care au inceput procedurile de resuscitare. Din primele informatii este vorba despre un barbat de 45 de ani.

Pompierii militari ai Detasamentului Arad intervin in aceste momente cu o autospeciala pentru descarcerare, o autospeciala de interventie care are in dotare o barca si o ambulanta SMURD Terapie Intensiva Mobila pentru salvarea unei persoane inecate în Balta Maltaret din municipiul Arad. La sosirea echipajelor de interventie, a fost identificată o victima pe malul lacului (extrasa din apa de catre cetateni), un barbat in varsta de aproximativ 45 de ani, in stare de inconstienta. In aceste momente, echipajul medical a inceput efectuarea manevrelor de resuscitare„, transmit reprezentantii ISU Arad.

UPDATE: Timp de aproape o ora barbatului i-au fost aplicate manevre de resuscitare, insa acesta nu a raspuns, iar medicii au declarat decesul.

Din pacate, in ciuda tuturor eforturilor depuse de catre echipajul medical, barbatul nu a raspuns manevrelor de resuscitare, iar decesul a fost declarat de catre medicul echipajului SMURD Terapie Intensivă Mobila„, au transmis reprezentantii ISU Arad.

Exit mobile version