Opinia Timisoarei

Barbat rupt de beat, fara permis, prins la volanul unei masini neinmatriculate si cu numere false. Politistii au facut razie in Timis

TIMIS. Politistii au facut o razie in judetul Timis, sambata seara. Au controlat 1.114 masini si au legitimat 1.185 de persoane. In cadrul raziei au prins un sofer ”de ocazie” care era rupt de beat, nu avea permis de conducere si se afla la volanul unei masini cu numere false.

CITESTE SI: A inceput construirea tribunei de 400 de locuri de pe baza sportiva Mircea cel Batran, la Timisoara. Foto

S-a intamplat sambata seara, in Giera. Politistii din Deta si politistii de frontiera au oprit in trafic o masinia al carei sofer, un barbat de 34 de ani, nu avea permis auto. Mai mult, masina avea numere false si nu era inmatriculata. Cand l-au testat cu aparatul alcooltest, au constatat ca acesta bause alcool. Avea 1,09 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fara a detine permis de conducere, conducerea unui autovehicul neinmatriculat, conducerea unui autovehicul cu numere false de inmatriculare si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

In cadrul raziei, politistii au facut 412 testari cu aparatul etilotest si 20 cu aparatul din dotare.

Au fost aplicate 390 de amenzi in valoare de 88.935 de lei.

De asemenea, au fost retinute 33 permise de conducere (7 pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului si 21 pentru depasirea limitei legale de viteza si 5 pentru alte abateri la regimul rutier), au fost retrase 23 certificate de inmatriculare si au fost constate 13 infractiuni la regimul rutier (3 pentru conducerea unui autoturism neinmatriculat, 6 pentru conducerea unui autoturism fara a avea permis de conducere si 4 pentru conducerea unui autoturism sub influenta bauturilor alcoolice).

 

Exit mobile version