Opinia Timisoarei

Barbatul care a incendiat masina sefului de la Piete Timisoara, internat la Psihiatrie 30 de zile. Video

TIMISOARA. La finalul audierilor, politistii au decis sa il interneze la Spitalul de Psihiatrie Jebel, pentru 30 de zile, pe barbatul care a incendiat masina directorului de la Piete SA Timisoara.

CITESTE SI: Rasturnare de situatie in cazul incendierii masinii sefului de la Piete Timisoara. Piromanul: I-am dat foc din greseala, credeam ca e autoturismul care mi-a lovit si omorat catelul 

CITESTE SI: N-a fost atac in stil mafiot asupra masinii sefului de la Piete Timisoara, ci o razbunare dupa un scandal in trafic. A fost gasit incendiatorul 

„In urma audierii si probatoriului administrat, fata de barbatul, in varsta de 58 de ani, a fost dispusa masura internarii pentru 30 zile la Spitalul de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Jebel, in vederea efectuarii unei expertize psihiatrice complexe.
După primirea raportului de expertiza, barbatul va fi prezentat magistratilor in vederea dispunerii unei masuri preventive”, a transmis IPJ Timis.

De altfel, barbatul ar suferi de unele afectiuni psihice de mai multa vreme, sustin surse din randul anchetatorilor.

***

Barbatul de 58 de ani a fost identificat de politisti ca fiind autorul incendierii asupra autoturismului de serviciu al sefului de la Piete, acesta le-a spus oamenilor legii ca, de fapt, se plimba cu cainele prin cartier si, la un moment dat, o masina i-a lovit mortal animalul, in zona bulevardului Cetatii, si a disparut.

A decis sa-l pedepseasca pe sofer si a plecat in cautarea autoturismului ca sa-i dea o lectie conducatorului auto. A fost convins ca cea a directorului de la societatea de Piete e masina care i-a ucis catelul si i-ar fi dat foc… din greseala. S-a lamurit mai apoi ca era… masina gresita.

***

Va reamintim, a fost alerta la Timisoara, dupa ce in noaptea de 6 decembrie masina de serviciu a directorului general de la societatea primariei Piete SA a luat foc in fata casei, iar primele date vorbeau de o mana criminala. De altfel, primarul Dominic Fritz si seful societatii de Piete au sustinut in spatiul public ca a fost un atac mafiot indreptat impotriva administratiei USR. Ba, mai mult, s-au vehiculat si nume, intre care cel al viceprimarului Cosmin Tabara sau al fostului director de la Piete Liviu Cocean, care s-ar afla in spatele atacului.

„În săptămâna în care Timișoara își încheie oficial statutul de Capitală Culturală Europeană, un atac mafiot, demn de Palermo anilor ‘70, zguduie orașul. Azi-noapte, mașina de serviciu a directorului societății Piețe SA a fost incendiată, chiar în fața casei acestuia. Administrația USR a Timișoarei a moștenit de la Nicolae Robu problema mafiei piețelor. Această rețea mafiotă era condusă de fostul director al Piețe SA și totodată mâna dreaptă a lui Nicolae Robu, Ioan Nasleu, prietenul interlopilor„, transmitea USR Timis in 6 decembrie.

Incidentul s-a petrecut in jurul orei 3.00 in cartierul Mehala, pe strada Basarabia din Timisoara, unde directorul Mirel Pop avea parcat autoturismul de serviciu.

Pompierii au fost chemati in ajutor, insa flacarile au cuprins rapid toata masina care apartine Societatii Piete SA Timisoara.

Politistii au deschis o ancheta si au facut cercetari pentru a vedea cum s-a produs incendiul.

 

Exit mobile version