Opinia Timisoarei

Baschetbalistii echilibreaza balanta in campionat. Timisorenii la a doua victorie la rand pe teren propriu. Foto

TIMISOARA. SCM winsed.swiss Timisoara a obtinut a doua victorie acasa in campionat, la 14 puncte diferenta in fata celor de la Dinamo si ajunge la 2 victorii si tot atatea esecuri in campionat.

CITESTE SI: Aurora boreala, un nou spectacol pe cer. S-a vazut si din Timis. Foto 

Oaspetii au fost cei care au condus ostilitatile in primul sfert al meciului, pe care l-au si casticat cu 19-13. Timisorenii si-au revenit in actul al doilea al intalnirii, pe care si l-au adjudecat tot la 6 puncte diferenta, astfel ca la jumatate intalnirii tabela arata 37-37.

In sfertul al treilea tot dinamovistii au inceput mai bine si au condus pana la jumatatea acestuia, dupa care banatenii au preluat controlul pe tabela, iar la finele actului 3 tabela arata 62-53. Baschetbalistii pregatiti de Dragan Petricevic au continuat evolutia sigura si in ultimul act si i-au tinut pe bucuresteni la distanta, pentru ca in cele din urma alb-violetii sa se impuna cu 84-70.

Cosgeterul Timisoarei a fost Bilinovac, cu 20 de puncte, urmta de Gajic, cu 17, si Taylor cu 13. Pentru banateni au mai inscris: Mirkovic – 11, Vujosevic – 9, Brodie – 9, Schipor – 3, Petrescu – 2.

In runda viitoare, Timisoara va juca in deplasare, peste 10 zile, impotriva de la CSU Sibiu.

Exit mobile version