Opinia Timisoarei

Bataie filmata la Timisoara. Un tanar e cautat de politisti dupa ce a batut si bagat in spital un sofer de autobuz, apoi a disparut. Video

TIMISOARA. Scene incredibile la Timisoara, unde un sofer de autobuz a fost luat la bataie de catre unul dintre calatori. Totul s-a intamplat pe Calea Martirilor, unde intoarce autobuzul Expres 3.

CITESTE SI: Lucrari in forta la calea ferata pe tronsonul Lugoj – Timisoara Est din magistrala CFR care se modernizeaza si pe care trenurile vor circula cu 160 km/h. Video 

Din declaratiile soferului STPT, scandalul ar fi pornit dupa ce, in statie, el nu ar fi deschis prima usa a autobuzului, ci doar pe celelalte. In acel moment, un barbat ar fi venit la el sa il intrebe de ce nu a deschis toate usile mijlocului de transport, l-ar fi injurat si l-ar fi provocat sa coboare din autobuz.

In momentul in care a pasit in afara mijlocului de transport, soferul a fost luat la pumni, pana s-a prabusit la pamant si nu s-a mai putut ridica. Batausul s-a intors cu spatele si a plecat.

Scena violenta a fost surprinsa de camerele de supraveghere.

In urma loviturilor, soferul a ajuns la spital, cu fractura de sold, iar medicii l-au operat si au fost nevoiti sa ii puna o proteza.

Politistii au inceput deja cercetarile si au deschis un dosar penal. De asemenea, este in derulare o ancheta la nivel intern, pentru a stabili cu exactitate cum s-a intamplat intregul incident. Pastram legatura cu colegul nostru zilnic, a fost operat, iar in acest moment se recupereaza. Este un eveniment regretabil”, a spus pentru opiniatimisoarei.ro Patriciu Ruset, director adjunct al STPT.

Politistii il cauta acum pe agresor. Daca il recunosti, esti rugat sa anunti la 112.

La data de 26.04.2024, în jurul orei 17:47, polițiștii Secției 2 Urbane Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că șoferul unui autobuz, în vârstă de 63 de ani, ar fi avut un conflict cu un pasager, în stația Calea Martirilor din Timișoara, ulterior fiind lovit de acesta.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violente și continuă cercetările pentru depistarea bărbatului și dispunerea măsurilor legale în consecință„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

UPDATE: A fost gasit tanarul care a bagat in spital un sofer de autobuz la Timisoara si era cautat de politisti. Video

Exit mobile version