Opinia Timisoarei

Bataie in familie terminata cu raniti, mobila zdrobita cu toporul si cauciucuri taiate la masina, in Timis

TIMIS. Scandal monstru intr-o familie din Timis incheiat cu distrugeri si un cuplu ajuns la spital.

CITESTE SI: Afganul care a ucis doi oameni si a ranit unul, pe autostrada Timisoara – Arad, capturat in Franta. Are de executat aproape 23 de ani de puscarie si a fost predat politistilor romani 

Totul s-a petrecut in comuna Belint, in noaptea de joi spre vineri. O tanara care era in proces de divort se afla alaturi de noul iubit in vizita in casa surorii ei. La 20 de minute dupa miezul noptii, in imobil au ajus parintii femeii, impreuna cu fostul sot. Acestia au inceput sa ii loveasca cu pumnii pe cei doi si au distrus mobila cu toporul.

Mai mult, la plecare, cei trei au taiat si anvelopele masinii care era parcat in fata casei. Tanara agresata si iubitul au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns politistii, care i-au dus la audieri pe agresori. Acestia au si fost retinuti pentru 24 de ore. Mama femeii a ajuns in arestul Politiei Timis, iar tatal ei si fostul sot au fost dusi in cel al Politiei Caras-Severin, pentru ca la Timisoara nu mai sunt locuri.

Femeia si noul iubit au ajuns la spital.

Politistii au constatat ca un barbat in varsta de 33 de ani si o femeie in varsta de 29 de ani, in timp ce se aflau intr-un imobil din localitatea Belint, judetul Timis, ar fi fost agresati fizic de catre mama, tatal si fostul sot al femeii (doi barbati in varsta de 33 si 55 de ani si o femeie in varsta de 54 de ani), care ar fi patruns fara drept, in locuinta. Totodata, cele 3 persoane ar fi distrus obiecte de mobilier din locuinta si ar fi taiat anvelopele autoturismului care se afla parcat in fata imobilului. Barbatul in varsta de 33 de ani si femeia in varsta de 29 de ani au fost transportati la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale. Barbatii in varsta de 33 si 55 de ani si femeia in varsta de 54 de ani au fost condusi la sediul politiei pentru audieri. In urma probatoriului administrat in cauza, banuitii au fost retinuti pentru 24 de ore, sub aspectul savarsirii infractiunilor de “violare de domiciliu”, “distrugere”, “lovirea sau alte violente” si „violenta in familie”, femeia fiind introdusa in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Timis, iar barbatii in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul I.P.J. Caras-Severin. De asemenea au fost emise ordine de protectie provizorii impotriva celor 3 persoane. Politistii continua cercetarile in vederea luarii masurilor legale care se impun„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version