Opinia Timisoarei

Bataie intre vecini la Timisoara din cauza gunoiului. Unul a pus sacul in pubela de la scara de bloc a celuilalt

TIMISOARA. Aruncatul gunoiului a stricat… armonia intr-un bloc din Timisoara. Un barbat si-a bagat vecinul in spital, vineri dupa-amiaza, dupa ce cei doi s-au luat la bataie.

CITESTE SI: A sfarsit in chinuri. Tragedie intr-o localitate din Timis, unde un barbat si-a pus capat zilelor 

Scandalul a avut loc pe strada Armoniei, in Calea Aradului si a inceput in momentul in care unul dintre barbati a pus punga cu gunoi in pubela de la scara vecina. Cei doi si-au adresat cateva vorbe de duh, dupa care s-au incaierat.

Vecinii au sunat la 112, iar la fata locului a ajuns un echipaj al jandarmilor, care i-a despartit pe cei doi. Unul dintre combatanti a ajuns la politie, iar celalalt la spital.

La data de 24 mai a.c., la sediul Secției 5 Urbane Timisoara a fost adusa o persoana de catre echipajul de jandarmi din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile Glad Voievod Timisoara, care a fost redirectionat sa intervina la un apel semnalat prin SNUAU 112, pentru aplanarea unui conflict, pe strada Armoniei din municipiu.
Din primele verificari rezulta faptul ca 2 barbati, in varsta de 24 si 34 de ani, s-ar fi lovit reciproc, in urma unor neintelegeri. Barbatul, in varsta de 24 de ani, a fost transportat la spital in vederea acordarii ingrijirilor medicale de specialitate. Politistii continua cercetarile in vederea stabilirii tuturor cauzelor si imprejurarilor in care a avut loc evenimentul si dispunerea masurilor legale„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version