Opinia Timisoarei

Batran de 96 de ani, scos din necaz de politisti la Timisoara. ‘Mi-ati facut un bine nespus de mare’. Foto

TIMISOARA. A trecut printr-o mare spaima. La 96 de ani, un batran din Timisoara a pierdut marti seara tramvaiul si si-a dat seama ca s-a ratacit si nu mai stia sa ajunga acasa. A cerut ajutor, iar politistii locali care patrulau in zona centrala s-au indreptat rapid spre strada Brediceanu, unde era barbatul dezorientat.

CITESTE SI: Mai aproape de momentul in care tramvaiele 4 si 8 isi reiau traseele pe bulevardul Stan Vidrighin din Timisoara. Sunt gata si marcajele rutiere. Ce mai e de facut. Video

Le-a spus agentilor ca locuieste in zona Buziasului, pe Intrarea Neptun, astfel ca politistii l-au condus acasa.

Imi faceți un bine nespus de mare dacă mă duceți acasă”, le-a spus batranul. Politistii s-au asigurat ca a ajuns in apartament si i-au urat sanatate.

Nu este prima dată când persoane vulnerabile sunt sprijinite de polițiștii locali, în ultima perioadă fiind găsite pe stradă atât persoane în vârstă sau cu diverse probleme de sănătate, precum și copii pierduți de părinți sau rătăciți în drum spre casă. Poliția Locală Timișoara încurajează cetățenii să apeleze la instituție, la numerele 0256.968 sau 0256.246.112, sau să abordeze direct echipajele de pe teren pentru a veni în ajutor celor care pot fi în pericol dacă sunt singuri pe stradă„, transmit reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

Exit mobile version