Opinia Timisoarei

Batrana de 87 de ani pradata de celebra Frusina si gasca ei. Atac al hotilor de buzunare intr-o statie de autobuz din Timisoara. Video

TIMISOARA. O patrula a politiei a capturat trei hoti la Timisoara, in timp ce acestia voiau sa o prade pe o batrana intr-o statie de autobuz.

CITESTE SI: Lovitura data de doi tineri langa Timisoara. Ce au furat intr-o singura noapte 

Politistii se aflau in patrulare, cand au zarit, intr-o statie de autobuz de pe bulevardul Iuliu Maniu, doi barbati si o femeie, pe care ii cunosteau drept hoti de buzunare. Cei trei au inconjurat o batranica ce astepta autobuzul. Barbatii incercau sa ii distraga atentia, in timp ce femeia, care era pozitionata in spatele batranei incerca sa ii fure ce avea in poseta. La un moment dat, unul dintre ei chiar supravegheaza zona pentru a se asigura ca nimeni nu le da atentie.

Nu i-a vazut insa pe politisti, care i-au saltat imediat pe cei trei.

Femeia este celebra Frusina, care a mai fost prinsa de atatea ori in timp ce opera in mijloacele de transport sau in statiile STPT de prin oras, iar barbatii fac parte din gașca ei.

„Cei doi barbati, in varsta de 55 si 61 de ani si o femeie, in varsta de 61 de ani, au fost condusi la sediul politiei in vederea audierii, iar in urma probatoriului administrat au fost retinuti pentru 24 de ore sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la furt, fiind introdusi in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul I.P.J. Timis”, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version