Opinia Timisoarei

Beat si fara permis, a calcat cu masina pasagerul din dreapta si l-a omorat, in apropiere de Timisoara. Soferul a fost arestat

TIMISOARA. Accident mai putin obisnuit, nu departe de Timisoara, incheiat tragic.

CITESTE SI: Festival de rachie si zacusca si targ al mesterilor populari la Muzeul Satului Banatean de la Timisoara

Desi avea carnetul de conducere suspendat si era si baut, un barbat s-a urcat la volanul unei autoutilitare impreuna cu un prieten. Intre Hodoni si Sanandrei, in urma unor manevre, portiera din dreapta s-a deschis, iar pasagerul a cazut din masina. Soferul a trecut cu o roata peste el si l-a omorat.

In fapt, s-a retinut ca in data de 19.09.2023, in jurul orelor 20:30, inculpatul a condus o autoutilitara pe drumurile publice, de pe raza localitatii Hodoni, jud. Timis, catre comuna Sanandrei, iar apoi pe o distanta de aproximativ 3-4 km, pe terenul extravilan din afara partii carosabile a DC 37, sensul de deplasare dinspre localitatea Hodoni spre localitatea Sanandrei, avand anulat permisul de conducere si avand o imbibatie alcoolica de peste 0,80 g/l alcool pur in sange, iar ajuns pe terenul extravilan al localitatii Hodoni, in locul denumit ,,La tabara”, pe un platon de beton, efectuand manevra de mers inapoi cu autoutilitara, a trecut cu roata din partea dreapta fata a autoutilitarei peste corpul persoanei vatamate (care cazuse din autoutilitara unde se afla ca pasager ocupant al locului dreapta fata), provocandu-i mai multe leziuni şi ulterior decesul„, transmit reprezentantii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara.

Conducatorul auto a fost arestat preventiv se e cercetat pentru ucidere din culpa, pentru ca s-a urcat baut la volan si pentru ca a condus fara permis.

Exit mobile version