Caci la Belvedere, in spatiul elegant de la mezaninul Hotelului Timisoara, placerea de a privi pe fereastra cum se imprimavareaza Piata Operei, savurand o vesela tarta de mere si caramel, costa 8 lei. O pauza reconfortanta de la ritmul alert al unei zile in care timpul pare s-o ia la goana, decizia buna de a va reincarca bateriile cu o pitoreasca Salata Shopska sau cu o Salata Snejanka va costa doar 13 lei. Vegetarienilor le sunt, inca in deschiderea apetitului, la indemana multe delicii si rasfaturi, de la Ragu de linte (doar 6 lei), la Tabouleh (10 lei), de la crochetele armenesti (12 lei) la Risotto oriental (6 lei) sau ghiveciul gradinaresc (10 lei). Daca vegetarianismul nu va este pe plac, va puteti delecta, in orice zi, cu o supa de fazan (14 lei), o portie sanatoasa de Roast beef cu sos de hrean (19 lei) sau cu Pui cu curry si lapte de cocos (21 de lei). Joaca fructelor proaspete in valul alb de iaurt, numita Aleasca, merita din plin cei 13 lei, iar o declaratie romantica si pasionala facuta sufletului pereche are in Delice au chocolat un aliat pretios, la doar 9 lei.
O masa de afaceri, un pranz cu prietenii, o gustare cu colegele preferate sau un ceas de explorare a gastronomiei exotice cu sau fara companioni, toate isi gasesc raspunsul la Belvedere Restaurant, in cea mai relaxanta atmosfera, prietenoasa cu bugetul. Chef Asen Asenov a pus la cale gusturi noi, meniuri de sezon, pline de prospetime si imaginatie, atente la silueta si gata sa surprinda placut cele mai exigente gusturi, la preturi adesea mai mici decat nota de plata a detestabilei maniere fast -food, a nesanatoaselor obiceiuri culinare din localuri derizorii cu pretentii de monopol.
Iar pentru cei dedati placerii absolute a gustului, Belvedere Restaurant va pregati din nou Cina Gourmet, evenimentul bucurandu-se, la debut, de un deosebit succes.